TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

GIDA GİRİŞİMCİLİĞİ VE FONKSİYONEL GIDALAR SÖYLEŞİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK!

GIDA GİRİŞİMCİLİĞİ VE FONKSİYONEL GIDALAR SÖYLEŞİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK!
İSTANBUL
Yayına Giriş: 15.09.2025 Son Güncelleme: 15.09.2025

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak, 13 Eylül 2025 tarihinde moderatörlüğünü Eğitim Komisyonu Üyemiz Elif ÇULHACI'nın yaptığı,   Gıda Mühendisi Barış KONCA’nın konuşmacı olduğu "Gıda Girişimciliği ve Fonksiyonel Gıdalar" söyleşisini odamız eğitim salonunda gerçekleştirdik.  

Söyleşimizde; Gıda Girişimciliği Nedir?, Gıda Mühendisleri İçin Girişimcilik Kariyeri Risk Mi Fırsat Mı?, Fonksiyonel Gıdalar ve Geleceğin Beslenme Trendleri, Fonksiyonel Gıdalarda Bilim ve Pazarlama Dengesi ve Gıda Girişimciliğinde Case Studyler Üzerine bilgiler paylaşıldı. 

Söyleşinin gerçekleşmesine katkı sağlayan eğitim komisyonu üyelerimize, Sn. Barış KONCA'ya, göstermiş oldukları ilgiden dolayı katılımcılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.  

Okunma Sayısı: 17