GIDA İNOVASYONUNDAKİ MEGA TRENDLER SEMİNERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

TMMOB GıdaMO İstanbul Şubesi olarak, 19 Haziran 2025 Perşembe akşamı saat 19.30`da Microsoft Teams uygulaması üzerinden
"Gıda İnovasyonundaki Mega Trendler" seminerini gerçekleştirdik.
Seminerde,
✔️ Gıda İnovasyonundaki Mega Trendler
✔️ Fermentasyon Teknolojisi ile Üretilen Fonksiyonel Bileşenler ele alınmıştır.
Konuşmacı Sn.Nurcihan AYDIN'a (Gıda Yüksek Mühendisi), moderatör Sn Elif ÇULHACI'ya (GıdaMO İstanbul Şube Eğitim Komisyonu Üyesi) ve katılımcılara teşekkür ederiz.

"Gıda İnovasyonundaki Mega Trendler" seminerini gerçekleştirdik.
Seminerde,
✔️ Gıda İnovasyonundaki Mega Trendler
✔️ Fermentasyon Teknolojisi ile Üretilen Fonksiyonel Bileşenler ele alınmıştır.
Konuşmacı Sn.Nurcihan AYDIN'a (Gıda Yüksek Mühendisi), moderatör Sn Elif ÇULHACI'ya (GıdaMO İstanbul Şube Eğitim Komisyonu Üyesi) ve katılımcılara teşekkür ederiz.

Okunma Sayısı: 71