TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

📢 Gıda Mühendislerinin Çalışma Alanları Kılavuzları-2 Gıda Üretiminde Gıda Mühendisinin Rolü Kitapçığı Çıktı!

📢 Gıda Mühendislerinin Çalışma Alanları Kılavuzları-2 Gıda Üretiminde Gıda Mühendisinin Rolü Kitapçığı Çıktı!
İSTANBUL
Yayına Giriş: 16.05.2025 Son Güncelleme: 16.05.2025

Değerli Üyelerimiz,

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Genel Merkez'imiz tarafından Gıda Mühendislerinin görev ve sorumluluk alanlarını daha görünür kılmak ve mesleki bilgi birikimine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan “Çalışma Alanları Kılavuzları” serisinin ikinci kitabı olan “Gıda Üretiminde Gıda Mühendisinin Rolü” başlıklı kitapçığımız yayında!

Gıda üretim sisteminin her aşamasında aktif rol alan meslektaşlarımız için hazırlanan bu kitapçığın, sahadaki uygulamalara ışık tutmasını ve mesleki gelişime katkı sunmasını diliyoruz.

Kitapçığın basılı halini İstanbul Şubemizden temin edebilirsiniz.

✅ PDF formatındaki dijital versiyona ise aşağıdaki bağlantı üzerinden erişebilirsiniz:

🔗 Gıda Üretiminde Gıda Mühendisinin Rolü Kitapçığına Ulaşmak İçin Tıklayınız

Katkı sunan tüm üyelerimize teşekkür eder, faydalı bir kaynak olmasını temenni ederiz.

Saygılarımızla,


Okunma Sayısı: 183