Gıda ve Gıda İle Temas Eden Maddeler Hakkındaki Tüm Tebliğler
TEBLİĞLER
1. ÜRÜN TEBLİĞLERİ
- Türk Gıda Kodeksi - İçme Sütleri Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Peynir Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Fermente Süt Ürünleri Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Dondurma Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Yenilebilir Kazein ve Kazeinat Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Et, Hazırlanmış Et Karışımları ve Et Ürünleri Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Yumurta Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Bal Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Arı Ürünleri Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Sofralık Zeytin Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Zeytinyağı ve Pirina Yağı Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Yenilebilir Buzlu Ürünler Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Koyulaştırılmış Süt ve Süttozu Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Krema ve Kaymak Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Tereyağı ve Sadeyağ Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Reçel, Jöle, Marmelat ve Tatlandırılmış Kestane Püresi Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Şeker Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Buğday Unu Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Bulgur Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Çeltik Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Pirinç Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Makarna Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – İrmik Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Mercimek Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Bitki Adı ile Anılan Yağlar Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Sürülebilir Yağlar/Margarin ve Yoğun Yağlar Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Üzüm Pekmezi Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Tahin Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Tahin Helvası Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Özel Beslenme Amaçlı Gıdalar Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi- Takviye Edici Gıdalar Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi- Bebek Formülleri ve Devam Formülleri Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Bebek ve Küçük Çocuk Ek Gıdaları Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Vücut Ağırlığı Kontrolü İçin Diyetin Yerini Alan Gıdalar Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Sporcu Gıdaları Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Şarap Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Aromatize Şarap, Aromatize Şarap Bazlı İçki ve Aromatize Şarap Kokteyli Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Bira Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Meyve Suyu ve Benzeri Ürünler Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Alkolsüz İçecekler Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Enerji İçecekleri Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi- Distile Alkollü İçkiler Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Salça ve Benzeri Ürünler Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Baharat Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Tuz Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Sakız Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Kakao ve Çikolata Ürünleri Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Hızlı Dondurulmuş Gıdalar Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Kahve ve Kahve Ekstraktları Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Lokum Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Hindiba Ekstraktı Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Gıda ile Temas Eden Plastik Madde ve Malzemeler Tebliği
2. NUMUNE ALMA/ANALİZ METODLARI
- Türk Gıda Kodeksi - Gıdalardaki Mikotoksin Seviyelerinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma, Numune Hazırlama ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Belirli Gıdalarda Nitrat Limitinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma, Numune Hazırlama ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Gıdalarda Pestisit Kalıntılarının Resmi Kontrolü İçin Numune Alma Metotları Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – İnsan Tüketimine Sunulan Şekerlerin Analiz Yöntemleri Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Koyulaştırılmış Süt ve Süttozlarının Kimyasal Analizi İçin Numune Alma Metotları Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi- Yenilebilir Kazein ve Kazeinatların Kimyasal Analizi İçin Numune Alma Metotları Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi- Gıdalardaki Eser Elementler ve İşleme Bulaşanlarının Resmî Kontrolü İçin Numune Alma ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Zeytinyağı ve Pirina Yağı Analiz Metotları Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Distile Alkollü İçkiler Analiz Metotları Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi- Belirli Gıdalarda Dioksinlerin, DioksinBenzeri Poliklorlu Bifenillerin ve Dioksin Benzeri Olmayan Poliklorlu Bifenillerin Seviyesinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma, Numune Hazırlama ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Belirli Gıdalarda Erusik Asit Seviyesinin Resmi Kontrolü İçin Numune Alma ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Gıdalardaki Bitki Toksinleri Seviyelerinin Resmî Kontrolü İçin Numune Alma ve Analiz Metodu Kriterleri Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi Gıdaların Ait Olduğu Partiyi Tanımlayan İşaretler veya Numaralar Hakkında Tebliğ
- Türk Gıda Kodeksi - Özel Beslenme Amaçlı Gıdalara Eklenebilecek Bileşenler Tebliği
- Okul Gıdası Hakkında Tebliğ
- Türk Gıda Kodeksi - Gıda ile Temas Eden Seramik Malzemeler Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi -Rejenere Selüloz Filmlerden Üretilmiş, Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzemeler Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Belirli Epoksi Türevlerinin Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzemelerde Kullanımının Kısıtlanması Hakkında Tebliğ
- Türk Gıda Kodeksi - Gıda ile Temas Eden Aktif ve Akıllı Madde ve Malzemelere Dair Tebliğ
- Türk Gıda Kodeksi - Gıda ile Temas Eden Plastik Madde ve Malzemelerin Bileşenlerinin Migrasyon Testinde Kullanılan Gıda Benzerleri Listesi Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi – Hızlı Dondurulmuş Gıdaların Depolanması, Muhafazası ve Taşınması Sırasında Sıcaklığın İzlenmesi Hakkında Tebliğ
- Türk Gıda Kodeksi- İnsan Tüketimine Sunulan Hızlı Dondurulmuş Gıdalarda Sıcaklığın Resmi Kontrolü İçin Kontrol Noktalarının Seçilmesi ve Ölçüm Metodu Tebliği
- Türk Gıda Kodeksi - Gıda Maddelerinin ve Gıda Bileşenlerinin Üretiminde Kullanılan Ekstraksiyon Çözücüleri Tebliği
4. KILAVUZLAR
Okunma Sayısı: 2337