TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

IFS FOOD STANDARDI VE UYGULAMALARI SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

IFS FOOD STANDARDI VE UYGULAMALARI SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRDİK
İSTANBUL
Yayına Giriş: 29.11.2024 Son Güncelleme: 29.11.2024

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak, IFS (International Featured Standards), USB Certification iş birliği ile 28 Kasım 2024 tarihinde üyelerimizin katılımıyla şubemizde IFS Food v8 Standardı ve Uygulamaları Semineri'ni IFS Türkiye Temsilcisi ve Kıdemli Kalite Müdürü oda üyemiz Sn. Ezgi DEDEBAŞ UĞUR ve Gıda ve Tüketici Ürünleri Belgelendirme Müdürü Sn Derya BÜYÜKYILDIRIM’ın eğitmenliğinde gerçekleştirdik.

IFS Kimdir ve IFS'in İhracattaki Yeri ve Önemi, IFS Food Standardına Genel Bakış, FS Standartlarının Uygulanmasındaki Önemli Noktalar, Kök Neden Analizi, Tedarikçi Denetiminde IFS Progress Food Programının Önemi ve Standard Maddelerine Genel Bakış, FS Standartlarının Uygulanmasındaki Önemli Noktalar, Kültür Planının Oluşturulması, IFS Standartlarının Uygulanmasındaki Önemli Noktalar, Çevresel Patojen İzleme Programı konularının anlatıldığı eğitimde katılımcılardan gelen sorular yanıtlandı.

İş birliği için IFS (International Featured Standards), USB Certification yetkililerine, değerli katkıları için Sn. Ezgi DEDEBAŞ UĞUR’a ve Sn Derya BÜYÜKYILDIRIM’a göstermiş oldukları ilgiden dolayı katılımcılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.  

Okunma Sayısı: 101