TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

📢 İNTERAKTİF SÖYLEŞİ DUYURUSU/ LEZZETİN DUYUSAL BİLEŞENLERİ: KOKU, TAT, AROMA

📢 İNTERAKTİF SÖYLEŞİ DUYURUSU/  LEZZETİN DUYUSAL BİLEŞENLERİ: KOKU, TAT, AROMA
İSTANBUL
Yayına Giriş: 21.10.2025 Son Güncelleme: 21.10.2025

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemizde, 15 Kasım 2025 Cumartesi günü saat 14.00’da  ücretsiz olarak gerçekleştireceğimiz  Lezzetin Duyusal Bileşenleri: Koku, Tat, Aroma” konulu İnteraktif Söyleşiye katılım ve ayrıntılar aşağıda verilmiştir.  
 

Katılımlarınızı bekleriz.   


Saygılarımızla. 

 

📌 Söyleşi İçreği: Lezzet kavramının duyusal bileşenleri (Koku, Tat, Aroma)  ve kültürel izdüşümleri üzerine interaktif bir sohbet, lezzetin yalnızca duyusal bileşenlerden ibaret olmadığını; kültürel bağlamlar, bireysel hafıza ve toplumsal alışkanlıklarla şekillenen çok katmanlı bir deneyim olduğunu tartışmaya açmayı hedeflemektedir. 

👥 Konuşmacılar:

🗣 Ebru AKDAĞ / TMMOB GıdaMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Üyesi 

🗣 Vedat OZAN / Yazar, Araştırmacı, Parfümör

📌Lezzetin Duyusal Bileşenleri: Koku, Tat, Aroma

📆 15 Kasım 2025 Cumartesi

⏰ 14.00

📍TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi – Eğitim Salonu 

📫 Osmanağa Mah. Halitağa Cad. No: 24 Ergener İş Hanı Kat: 3 D:13-14 Kadıköy  /İSTANBUL

☎️ 0216 771 51 47   -  📱 0530 501 56 82


⚠️Etkinliğimiz Kontenjan ile Sınırlıdır. Atölyemize katılmak isteyenlerin
0216 771 51 47 veya 0530 501 56 82 numaralı telefonlardan kayıt yapmaları gerekmektedir.

🎯 Etkinliğe yeterli başvuru ve katılım sağlanmadığı takdirde ve gerekli bulunan diğer koşullarda ODA etkinliği iptal etme ve erteleme hakkına sahiptir. Kontenjanımız 25 kişidir.





 

Okunma Sayısı: 25