📢 İNTERAKTİF SÖYLEŞİ DUYURUSU/ LEZZETİN DUYUSAL BİLEŞENLERİ: KOKU, TAT, AROMA
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemizde, 15 Kasım 2025 Cumartesi günü saat 14.00’da ücretsiz olarak gerçekleştireceğimiz “Lezzetin Duyusal Bileşenleri: Koku, Tat, Aroma” konulu İnteraktif Söyleşiye katılım ve ayrıntılar aşağıda verilmiştir.
Katılımlarınızı bekleriz.
Saygılarımızla.
📌 Söyleşi İçreği: Lezzet kavramının duyusal bileşenleri (Koku, Tat, Aroma) ve kültürel izdüşümleri üzerine interaktif bir sohbet, lezzetin yalnızca duyusal bileşenlerden ibaret olmadığını; kültürel bağlamlar, bireysel hafıza ve toplumsal alışkanlıklarla şekillenen çok katmanlı bir deneyim olduğunu tartışmaya açmayı hedeflemektedir.
👥 Konuşmacılar:
🗣 Ebru AKDAĞ / TMMOB GıdaMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Üyesi
🗣 Vedat OZAN / Yazar, Araştırmacı, Parfümör
📌Lezzetin Duyusal Bileşenleri: Koku, Tat, Aroma
📆 15 Kasım 2025 Cumartesi
⏰ 14.00
📍TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi – Eğitim Salonu
📫 Osmanağa Mah. Halitağa Cad. No: 24 Ergener İş Hanı Kat: 3 D:13-14 Kadıköy /İSTANBUL
☎️ 0216 771 51 47 - 📱 0530 501 56 82
⚠️Etkinliğimiz Kontenjan ile Sınırlıdır. Atölyemize katılmak isteyenlerin 0216 771 51 47 veya 0530 501 56 82 numaralı telefonlardan kayıt yapmaları gerekmektedir.
🎯 Etkinliğe yeterli başvuru ve katılım sağlanmadığı takdirde ve gerekli bulunan diğer koşullarda ODA etkinliği iptal etme ve erteleme hakkına sahiptir. Kontenjanımız 25 kişidir.
