MESLEKİ ÖRGÜTLENMENİN ÖNEMİ VE ÖZLÜK HAKLARI SEMİNERİ DÜZENLEDİK

30 Eylül Salı günü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünde, Gıda Mühendisliğine Giriş ve Kariyer Planlaması dersi kapsamında "Mesleki Örgütlenmenin Önemi ve Özlük Hakları Semineri"
düzenledik. Şube Yönetim Kurulu Üyemiz M. Zafer GÖYNÜGÜR ve Oda Üyemiz Gülçin BAL Odamız, Şubemiz, örgütlenmenin önemi ve Odamızın bu konuda yaptığı çalışmaları anlattı, konuyla ilgili sektörel bilgilendirmeler yaptı, iş yaşamından örnekler, hukuki bilgiler, mevzuat bilgileri verdi. Seminerde ayrıca Odamız Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğrenci Temsilciliği Temsil Kurulu da temsilcilikten ve yürüttükleri çalışmalardan bahsetti.
Bize ayırdıkları ders vakti ve nazik davetleri için başta Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent ERGÖNÜL ve Gıda Bilimleri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Neriman BAĞDATLIOĞLU olmak üzere Manisa Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümüne ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
düzenledik. Şube Yönetim Kurulu Üyemiz M. Zafer GÖYNÜGÜR ve Oda Üyemiz Gülçin BAL Odamız, Şubemiz, örgütlenmenin önemi ve Odamızın bu konuda yaptığı çalışmaları anlattı, konuyla ilgili sektörel bilgilendirmeler yaptı, iş yaşamından örnekler, hukuki bilgiler, mevzuat bilgileri verdi. Seminerde ayrıca Odamız Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğrenci Temsilciliği Temsil Kurulu da temsilcilikten ve yürüttükleri çalışmalardan bahsetti.
Bize ayırdıkları ders vakti ve nazik davetleri için başta Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent ERGÖNÜL ve Gıda Bilimleri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Neriman BAĞDATLIOĞLU olmak üzere Manisa Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümüne ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
Okunma Sayısı: 16