TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

Numune Alma Eğitimi

Numune Alma Eğitimi
MERKEZ
Yayına Giriş: 19.06.2025 Son Güncelleme: 19.06.2025

Eğitmen: Kadir Süzme-Gıda Yüksek Mühendisi

Eğitimin İçeriği:

Niçin numune alırız?
5996 Sayılı Kanun ve ilgili mevzuata göre numune alma uygulamaları

Resmi Numune Alma Prosedürü
Numune alma ekipmanları ve numune almada güvenlik tedbirleri
Gıdalardan numune alma esasları (mikrobiyolojik, donuk, dökme, pestisit, mikotoksin, GDO ve bulaşanlar)
Numune sonuçlarının 5996 sayılı Kanun ve ilgili yönetmeliklere göre değerlendirilmesi
Vaka çalışmaları

Eğitim Süresi ve Kontenjan Bilgileri

  • Eğitim,  1 gün süreli olup,  10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.
  •  Kontenjanımız 25 kişi ile sınırlıdır, kayıtlar başvuru/ ödeme sırasına göre alınacaktır. Talep gelmesi halinde eğitim tekrarlanacaktır.
  • Yeterli başvuru ve katılım sağlanmadığı takdirde ve gerekli bulunan diğer koşullarda ODA eğitimi iptal etme ve erteleme hakkına sahiptir.
  • Eğitim sonunda katılımcılara “Katılım Sertifikası” (e-belge) verilecektir.

 

EĞİTİM KAYIT FORMU  

Başvuru ve Kayıt İşlemleri

  • Eğitime başvuracak olan Oda üyelerinin aidat borcu bulunmaması gerekmektedir.
  • Çalışmayan üyeler e-Devlet uygulaması üzerinden alacakları “Barkodlu SGK Dökümü” ile çalışmadıklarını belgelendirdikleri takdirde kendilerinden eğitim ücreti olarak Öğrenci üye ücreti alınacaktır. Barkodlu SGK Dökümlerini merkez@gidamo.org.tr  mail adresine iletmeleri gerekmektedir.

Eğitim ücretini; İŞ BANKASI MEŞRUTİYET ŞUBESİ ALICI ADI: TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI TR860006400000142130977928 yatırarak dekontunu merkez@gidamo.org.tr mail adresine iletiniz.

 

  Günlük (Online Eğitim) Ücretleri

Öğrenci Üye

350 TL

İşsiz Üye

350 TL

Oda Üyesi

1000 TL

Dış Katılımcı

1800 TL

 

Eğitimin Yeri ve İletişim

 

  • Eğitim Online olarak ZOOM Meeting Uygulaması üzerinden yapılacaktır. ZOOM ID adresi eğitim öncesinde katılımcılara e-posta ile iletilecektir.
  • ZOOM uygulamasının katılımcıların bilgisayar veya telefonlarında yüklü olması gerekmektedir.


Okunma Sayısı: 202