"SALÇA"YI KONUŞTUK

Şube Hizmet Binamızda gerçekleştirdiğimiz Teras Sohbetlerinin bu ayki konusu "Salça" idi. 25 Eylül 2025 Perşembe günü gerçekleşen ve kolaylaştırıcılığını üyemiz Hatice NİKBAY'ın yaptığı etkinlikte, Yaşar Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü ve Gıda İşleme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ruhan AŞKIN UZEL, salçanın domates ve biberden son ürüne tüm proses aşamalarını, kalite ve ar-ge çalışmalarını, salçanın endüstri ve sofralarımızdaki yerlerini, sektörün ar-ge, sürdürülebilirlik, pazarlama süreçlerini ve gıda mühendislerinin sektöredeki çalışma şartlarını anlattı, gelen soruları yanıtladı.
Bu keyifli sohbet için Ruhşan ve Hatice Hanımlar'a teşekkür ediyor, her ay farklı bir konuyla gerçekleşen etkinliğimize tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.
Bu keyifli sohbet için Ruhşan ve Hatice Hanımlar'a teşekkür ediyor, her ay farklı bir konuyla gerçekleşen etkinliğimize tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.
Okunma Sayısı: 48