TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

"SÜTLÜ TATLILAR VE ÇİKOLATA"YI KONUŞTUK

"SÜTLÜ TATLILAR VE ÇİKOLATA"YI KONUŞTUK
İZMİR
Yayına Giriş: 22.05.2025 Son Güncelleme: 22.05.2025
Şube Hizmet Binamızda gerçekleştirdiğimiz Teras Sohbetlerinin bu ayki konusu "Sütlü Tatlılar ve Çikolata" idi. 21 Mayıs 2025 Çarşamba günü gerçekleşen ve kolaylaştırıcılığını Oda Yönetim Kurulu Yedek Üyemiz Elif UYGURLU'nun yaptığı etkinlikte, ÖZSÜT Kalite Müdürü Mehmet Tutku ERGANİ ve Ar-Ge Yöneticisi Zeynep BAŞARAN sütlü tatlılar ve çikolatanın hammaddeden son ürüne tüm proses aşamalarını, kalite ve ar-ge çalışmalarını, ürünlerin endüstri ve sofralarımızdaki yerlerini, sektörün ar-ge, sürdürülebilirlik, pazarlama süreçlerini ve gıda mühendislerinin sektöredeki çalışma şartlarını anlattılar, gelen soruları yanıtladılar. 

Bu keyifli sohbet için Tutku Bey, Zeynep ve Elif Hanımlara teşekkür ediyor, her ay farklı bir konuyla gerçekleşen etkinliğimize tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.
Okunma Sayısı: 83